lördag 4 juni 2011

Naturbilder

Tänk att det äntligen har blivit sommar - man förstår inte hur mycket man har längtat förrän den är här. Här ser vi skönheten Blå Bergsvallmo - visst är den helt underbar.



En liten söt ekorre besöker oss nästan dagligen - visst är han fin där han sitter och äter, han håller tassarna så fint. Men den svartvita flugsnapparen tycker inte om honom - fullt krig utbryter när han är framme.




















Hoppas inte vi anses för mossiga...............

Ett ljus i mörkret....



Maken fick en fin utelampa när han fyllde år förra året - tänk jag tror att vi får ljus i den i år när han fyller 60. Vi väntar på att han ska bestämma sig för hur han vill fira den....? I kväll skall vi till grannarna på grillning - vi hoppas kunna visa några bilder i morgon. (Har lagt in en ny bild - så ni ser att lampan är rak o fin eller hur Malin)

onsdag 1 juni 2011

Jobbet













I Måndags hade vi lite fest på jobbet - vi firade flera olika saker. Företaget hade gått förbi Ikea - det är stort + att alla vi på jobbet fyller år i maj, dessutom fyllde två tidigare medarbetare 70 år också i maj och Inger som jag hade inlånad fyllde år den dagen.

Köket



Har väl inte visat hur köksbordet med den nya lampan blev - nu har jag även satt lite blommor i Alvar Alto vasen. Är ganska nöjd med resultatet. Men nu ska byrån målas vit och några skåp, ev någon stringhylla skall upp på väggen.

söndag 29 maj 2011

Mors Dag


Maken hann ta ett kort på 3 älgar när han var ute på sin hundpromenad -
snyggt eller hur? Vi var och hälsade på Asta - makens mor - idag. Hon är väldigt pigg för att vara 94 år.
















Idag invigde vi de nya glasen med lite frukt - så här ser det ut