torsdag 8 september 2011

Vårt besök på Ven

En underbar vy över Backafall på Ven - visst ser det härligt ut.

På Ven tillverkar man whisky - vi smakade inte på det denna gången - men vi skall till Ven igen.
Här har vi bardisken på hotellet - det fanns otroligt många olika sorter.
Vi promenerade över 7,5 tim - vi besökte S:t Ibbs kyrka. Vi tänder alltid ljus för våra anhöriga när vi besöker kyrkor. Denna kyrkan är väldigt gammal - utsikten från kyrkan är fantasktisk.



Vi köpte örhänge till mig (vi hade bröllopsdag den 7:e) av en silversmed på Ven - har har vi tagit ett kort på utsidan av hans atelje. -tyvärr gömde vi örhängena på ett så säker ställe att det tog 2 veckor att hitta dem när vi kom hem!!!!!

Såg ett så underbart hus, vi trodde nästan att  vi var i England, typ Midsomer - ser det inte härligt ut. Maken säger att när vi är pensionärer ska vi ha ett hus på Ven - vad tror ni om det?

Tack för denna gången Ven - men vi ses snart igen hoppas jag sannerligen.




Börjar så smått igen

Det var väldigt längesedan jag skrev på bloggen. Det blir så ibland när saker händer oväntat.
Vad har hänt annars då. Vi håller på med djuren fortfarande - men nu är det bestämt vilken dag dom åker härifrån. Den dagen kommer jag att gråta floder. Epoken med djur tar slut i och med detta. Fortfarande gråter jag varenda dag, tar nog aldrig slut.

I fredags åt vi kräftor med gänget, Gull-Britt hade gjort en väldigt god västerbottenpaj, smaskens. Det var väldigt bra för oss att komma bort litegrann.


I lördags var vi ute med Gull-Britt o Janne i skogen - vi hittade massor av svamp, både kantisar o trattisar. Jätteroligt var det.

Har även gått i affärer och tittat på babygrejor -det är inte klokt så mycket det finns. Har väl handlat några grejor och lagt i min låda för leverans i slutet av januari.
Det var så roligt att få se ultraljudsbilden - se det lilla huvudet - undrar vad det blir?