lördag 2 juli 2011

Sommarkväll

En skön sommarkväll har vi idag, med ett litet glas ros'e på altanen. Innan det blev kväll hann vi med att börja grundmåla byrån vi har i köket. Ska visa bilder på den undertiden vi håller på.
Här kommer en bättre bild på Pyrolan som jag pratade om tidigare. Vi upptäckte faktiskt att den växer i trädgården också.



Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 1 juli 2011

Multimedia message

Äntligen fredag igen. Har varit en otroligt tuff vecka- mycket att göra alltså. Vi har ätit mycket jordgubbar denna veckan, vilket inte var bra för min bror. Proverna åkte i höjden. Maken hade grillat ryggbiff när jag kom hem. Gott, himla gott - givetvis en god flaska rödvin till. 

onsdag 29 juni 2011

Kom med posten...

Kom ett paket med posten till jobbet idag - till mig. Spännande är det ju - tänk om man har vunnit något? I paketet fanns en burk
När vi öppnade den innehöll den
KARAMELLER
i alla färger
Kommer nog att vara en bra stund.
En liten gåva för att man svarade på några frågor.

tisdag 28 juni 2011

Högre lön

Tänk, chefen ringde i dag - han höjde budet på lönen. Fantastiskt eller hur. Idag har vi en något ( men bara lite) lugnare dag. Ser fram emot kvällens grill - får nog bli något gott kallt till det....

måndag 27 juni 2011

Första kantarellerna

Maken blev först med årets kantareller, som tur är står dom kvar och växer så jag också får se dom. På jobbet har det varit otroligt mycket att göra - kommer solen behöver man ju solskydd. Har sålt några med manetskydd, som ju är vår stora sommarnyhet. 

söndag 26 juni 2011

Fem jobbiga veckor

Nu har jag fem jobbiga veckor framför mig, ca 11 timmar per dag, 55 timmar/ vecka. Dessutom ska man vara lika trevlig som vanligt fastän man är trött. Sen får jag ju iallafall 2 veckors semester - vad ger ni mig för de.                                                                                                                  
Vi var och shoppade lite i dag - hittade faktiskt 3 tröjor - dessutom på rea, inte illa. En blå och två rosa, maken tyckte att de var snygga - kan väl vara något att ha på sig när vi åker till Rom i september.
Så här såg det ut på en helt vanlig innergård, när vi tittade in där. På bilden nedanför ser vi dom härliga glass och läskbilarna som finns i Rom.