torsdag 8 april 2021

Klassisk Rioja i vacker trälåda - Snabb leverans hem till dörren! (Vininformation)

Ett skolboksexempel på hur en klassisk Rioja ska smaka!
Denna välgjorda DOCa kommer från den familjeägda vingården Bodegas Zuazo Gaston. Zuazo Gaston Rioja har snygga, rena smaker av blåbär, skogshallon och körsbär. Dessutom med en härlig örtighet som kommer av den traditionella metoden där man skapar vinet utan att ta bort en del av stjälkarna vid pressning. Avslutningsvis har man låtit vinet vila i sex månader på amerikanska ekfat vilket ger en perfekt balanserad smak av vanilj.

Familjen har en historia av vinmakning sedan 1850 och en stor stolthet läggs ner i varje detalj för att kunna producera så smakrika och spännande viner som möjligt med ett tydligt ursprung i producentens historia. Fokus ligger även på ordentlig prisvärdhet och vinerna är som gjorda för en härlig tapasmiddag med smårätter!

Beställ Zuazo Gaston Rioja idag med snabb leverans hem till dörren!

Totalt 6 buteljer i en exklusiv trälåda för endast 599 kr (tidigare 649 kr)

* Trälådans utseende kan avvika från den på bilden. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Till erbjudandet >>
Partnererbjudande från Allaannonser
Påskveckan är vår partner på Allaannonser Vinoteket vilket vi är tacksamma för. Sponsorer är nödvändiga för den fortsatta utvecklingen så vi hoppas att du gillar veckans erbjudande!
Besök Vinoteket
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.freddy@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar